
نوسانات اخلاقی…
- 29 دی 1399
- بدون دیدگاه
- 378 مشاهده
حواس در هر کاری از جمله مطالعه و درس خواندن از ضروریات قطعیه…
تمرکز حواس، حالتی ذهنی و روانیه که در اون حالت، تمام قوای حسی، روانی و فکری انسان روی موضوع خاصی متمرکز میشه که موجب یادگیری و انجام صحیح کارها و رهایی از خطرات احتمالی میشه.
اگر شما هم دچار عدم تمرکز هستین و نمیتونید اونطور که باید روی مسائل تمرکز داشته باشید باید شروع به تمرینات افزایش تمرکز کنید و این مشکل رو درمان کنید.
هرچند همۀ انسانها این علائم رو گاهی تو زندگی تجربه میکنن، اما این علائم در افرادی که مبتلا به اختلال عدم تمرکزه بیشتر و شدیدتره
ازجمله این علائمی که معمولا این افراد دارن اینه که؛ محرکهای خارجی غالباً حواسش رو به راحتی پرت میکنه، حرف دیگران رو مدام قطع میکنن و بیش از حد صحبت میکنن، صبر لازم برای در صف ایستادن یا رانندگی رو ندارن، بدون فکر استعفا میدن، گوش دادن به دیگران براشون دشواره، تکالیف رو فراموش میکنن انجام بدن، را فراموش میکند، غالباً از گم شدن وسایلی مانند کیف پول و دسته کلید شکایت دارن و اغلب دیر سر قرارها حاضر میشن و …
در واقع فردی که دچاره این اختلال هست نمیتونه توجه کافی به جزئیات داشته باشه.
برای تشخیص این اختلال مصاحبههای بالینی انجام میشه که شامل یک یا چند مورد از مقیاسهای درجهبندی اختلال نقص توجه و تستهای دیگر میشه.
ازجمله این تست ها میشه به ؛ مقیاسهای درجهبندی اختلال عدم تمرکز – تستهای هوش – مقیاسهای طیف وسیع و …
انجام این تست ها و تحت نظر بودن تا تنظیم نوسانات خلقی برای فرد مبتلا بسیار مفیده، درواقع شما یاد میگیرین که چطور نشانههای شروع ناامیدی و کلافگی رو شناسایی کنین و مجموعهای از مهارتهای مقابلهای رو برای خنثی کردن اون و جلوگیری ازش بیاموزین.
علاوه براین تکنیکهای آرامبخشی و مهارتهای مدیریت استرس هم به شما آموزش داده خواهد شد.
آنکام با معرفی روانشناس های معتبر و باتجربه، به شما برای شناخت بهتر و بیشتر خودتون کمک میکنه تا بتونین رفتارهایی نادرستی که موجب عدم پیشرفتتون میشه رو شناسایی و درمان کنین.